Η Πολιτική Γραμματεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση σχετικά με το Δελτίο Τύπου της πρεσβείας της Βενεζουέλας για τις δηλώσεις των ελληνικών πολιτικών κομμάτων για τις εκλογές στη Βενεζουέλα


Το Ε.ΠΑ.Μ. συντάσσεται πλήρως με το από 8 Μαΐου 2018 δελτίο τύπου της Πρεσβείας της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της  Βενεζουέλας, για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο τα πολιτικά κόμματα της χώρας μας -ομοίως με τα φερέφωνά τους των ΜΜΕ- έχουν επιδοθεί σε μια καμπάνια δυσφήμησης των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 20/5  στην κατασυκοφαντημένη αυτή χώρα της Ν. Αμερικής.
Ο διασυρμός και η δυσφήμηση της μικρής αυτής χώρας που τόλμησε να εναντιωθεί στα διεθνή συμφέροντα των πολυεθνικών, ενορχηστρώνεται από τις ΗΠΑ αλλά και την Ε.Ε.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο ψήφισμά του ανησυχεί  ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να διεξαχθούν εκλογές αξιόπιστες και διάφανες, με τη συμμετοχή όλων” όπως και για “την επιδείνωση της κατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου  και για ανθρωπιστική κρίση χωρίς προηγούμενο” !
Απειλούν μάλιστα ότι δεν θα αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ η κα Μογκερίνι, Ύπατη Εκπρόσωπος της Ε.Ε για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας,  με τη σειρά της, απειλεί με νέες κυρώσεις, που θα πλήξουν απ’ ευθείας τον λαό της Βενεζουέλας για τα δημοκρατικά δικαιώματα του οποίου -κατά τ’ άλλα – ενδιαφέρονται.
Η υποκρισία όμως του διευθυντηρίου των Βρυξελλών  ξεπερνάει κάθε όριο, όταν εκδηλώνουν, δήθεν, το ενδιαφέρον τους  για  τις εκλογικές  διαδικασίες  σε μια χώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.  Πρόκειται για τους ίδιους  που συνωμότησαν για την αναστροφή του δημοψηφίσματος του 2015 στην Ελλάδα, την κατάλυση του Συντάγματος και κάθε έννοιας δικαίου.  Πρόκειται για τους ίδιους που οδηγούν τον ελληνικό λαό σε σχεδιασμένη γενοκτονία προς όφελος των τραπεζών, ενώ  κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Βενεζουέλα.
Πρόκειται για τους ίδιους που ενώ απειλούν την κυβέρνηση της Βενεζουέλας για αδιαφανείς  εκλογικές “διαδικασίες”,  δεν βγάζουν άχνα για τα καμώματα του κ. Ερντογάν και την καταπάτηση στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων στην Τουρκία!
Η υποκρισία του διευθυντηρίου των Βρυξελλών είναι γνωστή στον ελληνικό λαό, γιατί την έχει νοιώσει για τα καλά στο πετσί του όλα αυτά τα χρόνια. Οπως είναι γνωστή η τυφλή υπακοή των εγχώριων φερέφωνων, του πολιτικού συστήματος  και των παπαγάλων των ΜΜΕ. Ο ελληνικός λαός  δεν λαμβάνει σοβαρά την προπαγάνδα τους.  Περιμένει τη στιγμή που θα αποτινάξει από πάνω του το ζυγό τους, μαζί με την υποκρισία τους και τη χυδαιότητα που εκπέμπουν.
Το Ε.ΠΑ.Μ. διακηρύττει ότι το θέμα των εκλογών είναι υπόθεση του λαού της Βενεζουέλας και καταδικάζει  τις έξωθεν παρεμβάσεις απ’ όπου και αν αυτές προέρχονται.
Αθήνα, 10 Μαΐου 2018
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.
Η Πολιτική Γραμματεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση σχετικά με το Δελτίο Τύπου της πρεσβείας της Βενεζουέλας για τις δηλώσεις των ελληνικών πολιτικών κομμάτων για τις εκλογές στη Βενεζουέλα Η Πολιτική Γραμματεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση σχετικά με το Δελτίο Τύπου της πρεσβείας της Βενεζουέλας για τις δηλώσεις των ελληνικών πολιτικών κομμάτων για τις εκλογές στη Βενεζουέλα Reviewed by Unknown on Σάββατο, Μαΐου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.