Πολιτική Συνέπεια Και Απάτη


Του Αντώνη Παπαντωνίου
Σε τρία μόλις χρόνια από σήμερα συμπληρώνονται πια διακόσια χρόνια που το Ελληνικό Κράτος βγήκε από τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς  στον Οθωμανικό Ζυγό, χάρις  σε κάποιους  γραφικούς «αγράμματους» που  ανέτρεψαν όλα τα δεδομένα της Εποχής της παντοδυναμίας της Ιεράς Συμμαχίας και την τεράστια ισχύ από κάθε άποψη  των  Κατακτητών.
Το Έπος αυτό   ήταν η φυσική συνέπεια της αποφασιστικότητας, της πίστης στον Αγώνα για Λευτεριά  και της ομοψυχίας αυτών που  ύψωσαν το  Σύμβολο της Επανάστασης και  πήραν τα όπλα, ότι όπλα  βρίσκανε μπροστά τους.  
Και τότε ακριβώς  ήρθε το πρόβλημα που συνεχίζεται σε όλη την από τότε Ιστορική διαδρομή.  Και αυτό ήταν η  παράδοση της  Ελλάδας που απελευθέρωσαν στους Πολιτικούς  που εμφανίστηκαν σαν τις ύαινες που βρήκαν τροφή για να κατασπαράξουν.  Και αυτοί με τη σειρά τους  έφεραν ο κάθε ένας  τον  ξένο προστάτη της επιλογής τους  για την προστασία του και το έλεγχο των «αγράμματων χωριατών».
Έτσι λοιπόν  μέσα από μια διαδικασία ψεύτικων υποσχέσεων  και εξαπάτησης  φθάσαμε στο σήμερα που απλώς έχουμε μια αλλαγή ονομάτων, τίτλων  Κομμάτων και διαδικασίας  υλοποίησης της  απάτης, ενώ  η βασική  λογική παραμένει  η ίδια.  Υποσχόμαστε στο Λαό, πρίν τις Εκλογές, αυτό που  θέλει να ακούσει γιατί αυτό καταλαβαίνει  και μετά  κάνουμε το ακριβώς αντίθετο  προβάλλοντας  κάθε φορά κάποια δικαιολογία όπως π.χ. ότι «βρήκαμε καμένη Γη» η ότι «είμαστε σε ένα τούνελ αλλά γρήγορα θα βγούμε», πάρε δηλαδή και μια ελπίδα να έχεις να πορεύεσαι, άλλωστε δεν στοιχίζει και τίποτα.
Ποτέ δεν υπήρξε συνεπής παρουσία στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου και αντίθετα όσο προχωρούσαν τα χρόνια αυτή η εξαπάτηση   έπαιρνε όλο και πιο επιστημονικό χαρακτήρα και έφτασε στο σήμερα όπου πλέον κανείς δεν πιστεύει τίποτα και κανέναν, με αποτέλεσμα ο Λαός να νοιώθει αδύναμος, ανυπεράσπιστος, προδωμένος και αφημένος στη μοίρα του , πιστεύοντας πιά όλο και  περισσότερο όλο και περισσότεροι ότι  «δεν γίνεται τίποτα».
Εκείνο συνεπώς που πρέπει  κατεπειγόντως να επιχειρηθεί είναι  η επαναφορά της  συνέπειας  στην πολιτική ζωή του τόπου και όχι ο καιροσκοπισμός , έστω και αν αυτός έχει καλές προθέσεις, δηλαδή να του το παρουσιάσει κάτι σαν εύκολο για να τον προσεγγίσει  ξέροντας  όμως ότι είναι δύσκολο  γιατί τότε έχασε το παιχνίδι της αξιοπιστίας. Και  σήμερα αυτό ακριβώς είναι το κεντρικό πρόβλημα και το στοίχημα που πρέπει, είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε.
Στο σημείο αυτό  θέλω να μου επιτρέψετε να καταγράψω κάποια γεγονότα που αφορούν την πολιτική συνέπεια  ενός Πολιτικού Φορέα που δημιουργήθηκε από Πολίτες με Ιδανικά όταν έγινε στην  Ελλάδα  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ   την 6-5-2010. Τον Ιούλιο λοιπόν  δηλαδή μόλις δυό μήνες μετά  κάποιοι  Πολίτες  συγκεντρώθηκαν και  χωρίς καμία σχέση μέχρι τότε μεταξύ τους αποφάσισαν ότι  θα έπρεπε αφήνοντας στη άκρη τις μέχρι τότε  Πολιτικές καταβολές τους  να δώσουν μάχη για  την Ανατροπή της Δικτατορίας  και την  ουσιαστική αποκατάσταση της Δημοκρατίας μέσα από μια συγκεκριμένη Πολιτική που βασιζόταν σε πέντε Κεντρικά σημεία η  5 ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ  όπως  τα αποκάλεσαν και που ήταν:
1.- ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ  ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ  ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
    2.- ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
    3.- ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ  ΣΥΝΘΗΚΩΝ
    4.- ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    5.- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
             Βλέπε εδώ: Η Μετάβαση σε 5 βήματα
Βεβαίως όλα αυτά τότε λοιδωρήθηκαν από  ολόκληρο το  σάποιο Πολιτικό Σύστημα και τους συνεργάτες του  εκτοξεύοντας τις μύριες όσες απειλές προς το Λαό  για τα δεινά που θα του συμβούν εάν τα υιοθετήσει, εναντίον δε του πρωτεργάτη και εμπνευστή αυτού του βασικού προγράμματος  Δημήτρη Καζάκη  απένειμαν πολλούς  χαρακτηρισμούς  που χαρακτηρίζουν όλους αυτούς σαν συκοφάντες και Δωσίλογους.
Και όμως  για πρώτη φορά σε ολόκληρη τη διάρκεια της  Εξαπάτησης  των διακοσίων ετών  υπήρξε  Συνέπεια  με την παραμονή  στις πιο πάνω δεσμεύσεις παρά την πολεμική που ασκήθηκε από το Πολιτικό Σύστημα συνολικά, μένοντας αντίθεοι στο ρεύμα  και προσπαθώντας παρά τον άγριο αποκλεισμό από παντού  να ενημερώνουμε το Λαό   για να του αποκαλύπτουμε την απάτη , έτσι ώστε να αποφασίσει να πάρει πίσω την Πατρίδα του και τη  Ζωή του. Τη Ζωή που ανήκει σε αυτόν και σε κανέναν άλλον.
Επειδή όμως η  αμφισβήτηση, και δικαιολογημένα, του Λαού είναι σε ύψιστο σημείο  αυτοί οι Πολίτες  που δημιούργησαν  τον Πολιτικό  Φορέα  Ε.ΠΑ.Μ. (ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ)   προχώρησαν σε δυό ακόμα κινήσεις πρωτοφανείς στα Ιστορικά Χρονικά:
     1.- Την  Ψήφιση ομόφωνα σε δυό διαδοχικά Συνέδρια ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, που κατοχυρώνει και Νομικά τα πιο πάνω προτάγματα και
2.- Την κατάθεση  Μήνυσης-Έγκλισης κατά του Πολιτικού Συστήματος , και όχι μόνον, που κατέστρεψαν την Ελλάδα και έφεραν την Γενοκτονία στον Ελληνικό Λαό!
       Βλέπε εδώ: Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία
            Στηρίξτε την Μήνυση με την υπογραφή σας εδώ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
         Όσον αφορά τις δυό πιο πάνω  κινήσεις έχω να επισημάνω  ότι την Νομική Δέσμευση την  έκανε ήδη πράξη  και πρίν ακόμα γίνει μέλος της  Βουλής, με την Μήνυση που κατέθεσε και που βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση στις αρμόδιες Δικαστικές  και Εισαγγελικές Αρχές ενώ ταυτόχρονα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για  «βρώμικες  Συνεργασίες» στο Μέλλον  κόβοντας  κάθε πιθανότητα συνεργασίας  με  Πολιτικούς και  Μορφώματα που έχει καταγγείλει για   ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! 
      Κάποτε έρχεται η ώρα, έστω και με καθστέρηση  δύο Αιώνων  η  Συνέπεια να επικρατήσει της Απάτης  έμπρακτα. Μια Συνέπεια που το μυστικό της βρίσκεται  στην αποφασιστικότητα  και εγρήγορση των   Μελών που είναι Πολίτες  και όχι Πολιτικοί και του Δημιουργού και  Ηγέτη  Δημήτρη Καζάκη  που είναι ό άγρυπνος   Φρουρός!
     Καλείται λοιπόν ο Ελληνικός Λαός  να συμπορευτεί για την  Ανατροπή όλου του Πολιτικού Συστήματος   για την Απελευθέρωση από την ΚΑΤΟΧΗ!!!
Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.
Πολιτική Συνέπεια Και Απάτη Πολιτική Συνέπεια Και Απάτη Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.