Σκληρή απάντηση της Μογκερίνι από την Ε.Ε., ίσα που δεν χαϊδεύει τον Ερντογάν!

Του Γεωργίου Ευαγγελάτου
Όλοι οι παγκοσμιοποιητές ίδιοι. Χαιδεύουν τα αυτιά όλων και φέρνονται ευγενικά προς όλους και όλα. Είτε πρόκειται για τον κατηγορούμενο, είτε για τον κατήγορο. Είτε για τον επιτιθέμενο είτε για τον αμυνόμενο, για τον αδικούντα, ή τον αδικούμενο.
Για ποιο λόγο; Η εξήγηση μόνο μια μπορεί να είναι. Για να σε καλοπιάσουν και να σε τυλίξουν στη θολούρα της παγκοσμιοποίησης. Να σε φέρουν στα νερά τους και στο τέλος να σου φορέσουν το ματοβαμμένο χιτώνα της παγκοσμιοποίησης ο οποίος συνίσταται στα εξής.
«Ερντογάν, ήσουν άτακτο παιδί, αλλά στο τέλος μπρος στο συμφέρον να εισέλθεις στην αγκαλιά της αγαπημένης (γράφε πολύφερνης νύφης που ρουφάει σαν βαμπίρ το αίμα του μυελού των οστών των λαών της Δύσης) υποτάχθηκες στις εντολές μας και δεν επιτέθηκες ανοικτά στο άλλο μας παιδάκι που πειθήνιο ακολουθεί τις εντολές μας, το ελληνικό προτεκτοράτο. Αυτό ντε το μικρό κρατίδιο που κάποτε ήταν χώρα και με τα μνημόνια που φορτώσαμε το λαό της το καταντήσαμε, χρεοκοπημένο, χώρο νομάδων, ορθοδόξων χριστιανών και μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.


Για τον λόγο αυτό δεν σε συμφέρει να τα βάλεις με την Ελλάδα, έτσι κι αλλιώς το ξέρεις, δεν κινδυνεύεις από τους Έλληνες νομάδες, οι οποίοι στην ουσία και χωρίς να το καταλαβαίνουν σβήνουν από το χάρτη και σε λίγο θα είναι φιλοξενούμενοι στον τόπο τους και μονίμως εγκατεστημένοι κάτοικοι εξωτερικού.
Γι’ αυτό Ερντογανάκι κάτσε καλά στο θρόνο σου και σε λίγο όχι 18 νησιά θα έχεις για να εγκατασταθείς και να τα μουσουλμανοποιήσεις, αλλά όλα τα νησιά του Αιγαίου, και τη Θράκη, στην άνεσή σου είναι, μόλις ενταχθείς τα κάνεις ό,τι θέλεις και αναίμακτα. Έτσι από εμάς δεν πρόκειται να απειληθείς, εμείς θα σου κλείνουμε το μάτι πάντα και θα επιμένουμε με ευχολόγια χωρίς αντίκρισμα (βρείτε τα μεταξύ σας σαν καλοί γείτονες) και θα έχετε πάντοτε και σεις και οι νομάδες Έλληνες την υποστήριξή μας, αρκεί να μας υπακούετε. 

Κάπου-κάπου βέβαια θα βγάζουμε και καμιά ανακοίνωση, (οδηγίες προς ναυτιλομένους) δήθεν για να κατευνάσουμε την ελληνική μεριά με τον δικό μας τύπο να επαίρεται, ότι η Ε.Ε. έδωσε αυστηρή και σκληρή απάντηση της Μογκερίνι στην Τουρκία σε απάντηση στη κα Βόζεμπεργκ που έτσι κι αλλιώς είναι δικό μας παιδί».
«Πάρε φίλε και μελλοντικέ σύντροφέ μας Ερντογάν, πιο κάτω μια ιδέα τι φούμαρα πασάρουμε στους Έλληνες και τα παγκοσμιοποιημένα, εντελώς υποταγμένα στις δικές μας εντολές πολιτικά κόμματά τους που από το 1974 είναι στα χέρια μας και ιδιαίτερα από την εποχή που εκείνη η μασονική,  πολιτική απόφυση, ευλογημένη από τη συνθήκη της Γενεύης πρώτα και από την Τριμερή μας αργότερα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Α΄, υπέγραφε στο Ζάππειο την ένταξη της ηττημένης από εσάς μετά την εισβολή του δικού σας Ετζεβίτ, στην Κύπρο, Ελλάδα.
Μιας Ελλάδας η οποία πίστευε η κοντόθωρη και χωρίς προβλεπτικότητα, πάσχουσα από αμνησία όσον αφορά την ιστορική αλήθεια, ότι εντασσόμενη στην μεγάλη οικογένεια της ΕΟΚ θα ήταν άτρωτη, οικονομικά εύπορη και θα ζούσε ο λαός της με χρυσά κουτάλια μια νέα περίοδο του Περικλέους. Όμως εμείς οι Παγκοσμιοποιητές, έχουμε μάθει να μην πολυχαιδεύουμε τους λαούς, αλλά να τους ρουφάμε τον ιδρώτα, να εκμεταλλευόμαστε την υπεραξία των εργαζομένων λαϊκών στρωμάτων προκειμένου η ολιγαρχία, οι ελάχιστοι ευνοούμενοί μας, οι και ουσιαστικά διευθύνοντες τον κόσμο ηγέτες, επιχειρηματίες, έμποροι όπλων, τραπεζίτες κλπ. να συσσωρεύουν χωρίς βία, με νόμους που εμείς νομοθετούμε στις Βουλές των λαών, τον πλούτο τους. Άλλωστε και συ σαν δικτάτορας 80 εκατομμυρίων μαζοποιημένων Τούρκων με δικά σου τα ΜΜΕ, τους δικαστές, τις Δυνάμεις Ασφαλείας, τον Στρατό και το Ταμείο της Χώρας σου, το ίδιο δεν κάνεις;
Αν βέβαια κάποιοι πολιτικοί αντιδράσουν ενάντια στις εντολές και τις οδηγίες μας, ή αρνηθούν να υποταχτούν ξέρεις τι τους περιμένει, βλέπε, Ιράν (Μωσαντέκ), Ιράκ (Σαντάμ), Λιβύη (Καντάφι), γιατί ξέρουμε να το παίζουμε κι αλλιώς το βιολί, δες πως διαλύσαμε την Γιουγκοσλαβία.
Γι’ αυτό άκουσε τις συμβουλές μας και πάρε στα μισοσόβαρα την πιο κάτω δήθεν σκληρή μας απάντηση. Ξέρουμε εξάλλου, το έχεις αποδείξει, αν και κάνεις κάποια νάζια και φλερτάκια με τους Ρώσους, ότι τελικά είσαι και θα γίνεις κάτω από το δέλεαρ ότι το παλάτι σου και η οικονομική σου κερδοφορία θα πολλαπλασιασθεί, ο άνθρωπός μας, το δικό μας παιδί στην Τουρκία. Καλή ώρα όπως ο Τσιπράκος και ο Κούλης, είναι τα δικά μας προσφιλή παιδιά, στην Ελλάδα. Προκομμένα τεκνά, που θα προοδεύουν και θα προάγονται ασταμάτητα στη ζωή τους, βλέπε π.χ. τον Αβραμόπουλο και τη Μαρία  Δαμανάκη.
Διάβασε λοιπόν πιο κάτω τα εξής σοβαρά-ασόβαραΕρντογανάκι, νατοϊκέ σύντροφε της τεράστιας αγοράς των ογδοήκοντα εκατομμυρίων».
«Σκληρή απάντηση   έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δια στόματος της Ύπατης Εκπροσώπου για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας και Αντιπροέδρου, κας ΦεντερίκαΜογκερίνι σε ερώτηση της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και του ΕΛΚ, κας ΕλίζαςΒόζεμπεργκ – Βρυωνίδη σχετικά με τις κλιμακούμενες το τελευταίο διάστημα προκλήσεις της Τουρκίας σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.
Μετά από πληθώρα σχετικών ερωτήσεων της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, η Ύπατη Εκπρόσωπος κάλεσε την Τουρκία να δεσμευτεί ρητά υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας, που αποτελούν μία από τις θεμελιώδεις αρχές της Ε.Ε. και να σεβαστεί όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξη χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε ειδικά την ανάγκη σεβασμού της κυριαρχίας των κρατών μελών, της εφαρμογής των διεθνών συμφωνιών και της παύσης κάθε απειλής ή αιτίας προστριβής από την Τουρκία.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απάντησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:
«Όπως αναφέρεται στην ετήσια έκθεση της Επιτροπής για την Τουρκία και σύμφωνα με προηγούμενα συμπεράσματα του Συμβουλίου, η ΕΕ υπογραμμίζει ότι η Τουρκία πρέπει να δεσμευτεί ρητά υπέρ της διατήρησης σχέσεων καλής γειτονίας, της εφαρμογής των διεθνών συμφωνιών και της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών.
»Η ΕΕ έχει καλέσει την Τουρκία να αποφεύγει κάθε είδους αιτία προστριβής, απειλή ή ενέργεια εναντίον κράτους μέλους, η οποία βλάπτει τις σχέσεις καλής γειτονίας.
»Η ΕΕ τονίζει επίσης την ανάγκη σεβασμού της κυριαρχίας των κρατών μελών και έχει υπογραμμίσει επανειλημμένα ότι πρέπει να αποφεύγονται αρνητικές δηλώσεις που βλάπτουν τις σχέσεις καλής γειτονίας.
»Στο πλαίσιο αυτό, η Ύπατη Εκπρόσωπος/Αντιπρόεδρος υπενθύμισε επίσης ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας αποτελούν μια από τις θεμελιώδεις αρχές τις οποίες καλείται να σέβεται η Τουρκία ως υποψήφια προς ένταξη χώρα.
»Η Επιτροπή θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα την αξιολογήσει στην επόμενη ετήσια έκθεσή της για την Τουρκία την άνοιξη του 2018».
Σ.γ.: Η αιτία για να γραφεί το άρθρο δόθηκε από τον ημερήσιο, χειραγωγούμενο τύπο που μετέδωσε για να μας τονώσει (αν θέλετε το πιστεύετε) το ηθικό, την πιο πάνω είδηση.
Ο Γεώργιος Ευαγγελάτος είναι ιατρός, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Πάτρας
Σκληρή απάντηση της Μογκερίνι από την Ε.Ε., ίσα που δεν χαϊδεύει τον Ερντογάν! Σκληρή απάντηση της Μογκερίνι από την Ε.Ε., ίσα που δεν χαϊδεύει τον Ερντογάν! Reviewed by Unknown on Τρίτη, Μαρτίου 13, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.