Στο κενό η δίκη των 8 κατηγορουμένων για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς

Σημείωση: Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι στη δίκη της Θεσσαλονίκης για συμμετοχή στους πλειστηριασμούς.
Στο κενό η προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών. Ο αγώνας συνεχίζεται.


Το ρεπορτάζ που ακολουθεί από τη σ. Αθανασία Πέτσα.

Απαλλακτική ήταν η απόφαση του μονομελούς πλημμελειοδικείου για τους 8 συμπολίτες μας που δικάστηκαν σήμερα, 30/3, για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών. Οι 8 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και 3 μέλη του ΕΠΑΜ, είχαν συλληφθεί αναίτια στις 3/12/14 στο ξεκίνημα των κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αποδείχθηκε από την απόφαση του δικαστηρίου, η όλη υπόθεση δεν ήταν παρά μια προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης των πολιτών, ώστε να τους αποτρέψει από την άσκηση του νόμιμου και συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της ειρηνικής διαμαρτυρίας.

Οι κατηγορίες ήταν παντελώς ανυπόστατες και γι' αυτό δεν άντεξαν την ακροαματική διαδικασία. Η τρομοκράτηση του λαού δεν πέτυχε, το κίνημα κατά των πλειστηριασμών συνεχίστηκε και θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση. 
Το ΕΠΑΜ στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπενθυμίζει σε όλους και σε όλες που εμπλέκονται στην λεηλασία της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, ότι όταν απελευθερωθεί η χώρα και αποκατασταθεί η νομιμότητα, θα βρεθούν υπόλογοι ως συνεργοί των δυνάμεων κατοχής. Όσο για τα ακίνητα που παρανόμως εκποιούνται, θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Η στιγμή αυτή δεν αργεί. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. 

Αθανασία Πέτσα
Μέλος του Εθνικού συμβουλίου του ΕΠΑΜ
Στο κενό η δίκη των 8 κατηγορουμένων για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς Στο κενό η δίκη των 8 κατηγορουμένων για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς Reviewed by Kozanara.gr on Σάββατο, Μαρτίου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.