Ένα Μεγάλο Έγκλημα!!!

Του Αντώνη Παπαντωνίου

Στα χρόνια της  Κατοχής που ζούμε από τον Μάη του 2010  είναι πιά συνηθισμένο  να μιλάμε για Εγκλήματα που  συνεχώς   πραγματοποιούνται από όλες τις «Κυβερνήσεις» κατά του Ελληνικού Λαού με συνέπεια να αντιμετωπίζουμε μια πραγματική Γενοκτονία  με την Νομική  σημασία της λέξης.
Ένα από τα Εγκλήματα αυτά  είναι  και το ξεσπίτωμα των Ανθρώπων από τις «Εστίες» τους  από τον Χώρο δηλαδή που ζουν και αναπτύσσονται με τις Οικογένειές τους, από τον Χώρο που καθημερινά έγραφαν και γράφουν την Ιστορία της Ζωής τους  και που είναι το καταφύγιό τους όταν  κάποιος ύπουλος εχθρός  απειλεί  την  γαλήνη και την ασφάλειά τους.


Κάποτε ο φόβος ερχόταν από κάποιον περιθωριακό  με αντικοινωνική συμπεριφορά και συναισθήματα που άκουγε στο χαρακτηρισμό  κλέφτης  η ληστής.
Σήμερα  τα Ονόματά τους είναι  «Κυβέρνηση», Τράπεζες, Εφορίες και άλλα ευαγή Ιδρύματα  που με προκλητικό τρόπο  και αδιαφορώντας παντελώς  για  τη Ζωή και την αξιοπρέπειά του τον  πετάνε  απ το σπίτι του  και τον αφήνουν στην τύχη του χάριν  της  σωτηρίας των… Τραπεζών  και της  τυφλής  υποτέλειάς τους  στο  Ναζιστικό Καθεστώς της Ευρωπαϊκής  Ένωσης το οποίο με  πάθος υπηρετούν.
Έχουμε λοιπόν σε πλήρη πλέον εφαρμογή  το  Σχέδιο  αρπαγής της Ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων  με την διαδικασία των  Πλειστηριασμών.

Μια διαδικασία που είναι εντελώς παράνομη  και που το Κατοχικό Καθεστώς  προσπαθεί  με ιδιαίτερη βαρβαρότητα να καθιερώσει.
Είναι όμως παράνομο  όπως είπαμε πιο πάνω και γιατί;;
Ας δούμε λοιπόν  την βάρβαρη καταπάτηση κάθε κανόνα Δικαίου  και  με χαρά θα περιμέναμε μια  απάντηση σοβαρή της, «περί άλλα τυρβάζουσα», Δικαιοσύνης που επιμένει να  δηλώνει απούσα όχι μόνον από την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος αλλά από την Ελλάδα συνολικά.
Έχουμε λοιπόν τις Συνταγματικές  Διατάξεις  που αναφέρονται στην υποχρέωση για την προστασία της Αξιοπρέπειας  των Πολιτών, της  προστασίας της Οικογένειας  και την προστασία  της  περιουσίας των Πολιτών  με το Άρθρο  17 του Συντάγματος που προστατεύει την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.
Τα ο τονίζουμε αυτό γιατί στην έννοια της Ιδιοκτησίας περιλαμβάνεται  κάθε «κινητό  η ακίνητο» αντικείμενο η δικαίωμα στο οποίο ο Πολίτης ασκεί «κατοχή» και «νομή».

Δηλαδή το κατέχει και αποκομίζει και τα  οφέλη  που αυτό   προσφέρει.  Αυτό σημαίνει ότι  στην έννοια της Ιδιοκτησίας περιλαμβάνεται  και  η κατοικία που διαμένει και κάθε άλλη που έχει  αποκτήσει, π.χ. εξοχική αλλά και  το αυτοκίνητό του, η  επίπλωση του σπιτιού του,  ο Μισθός και η Σύνταξή του,  όπως και η οδοντόβουρτσά του!

Αυτά τα λέμε γιατί κάποιοι  επιμένουν να διαστρέφουν την πραγματικότητα και να  περιορίζουν εντελώς αυθαίρετα το δικαίωμα αυτό  μόνον στην «πρώτη  κατοικία» η στη…..Λαική κατοικία, όχι μόνον αντίθετα με την πιο πάνω διάταξη αλλά ακόμα και με το Διεθνές Δίκαιο, απόρροια του οποίου είναι και η πιο πάνω πρόβλεψη στο δικό μας Σύνταγμα. Και όταν λέμε Διεθνές Δίκαιο  εννοούμε την Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του  Ο.Η.Ε., του Συμβουλίου της Ευρώπης, της  Διακήρυξης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ρώμης, της Διεθνούς Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  της  (FIDHE).

Πέραν όμως των Συνταγματικών διατάξεων, που βάρβαρα παραβιάζονται,  έχουμε  μη εφαρμογή και  διατάξεων του παράγωγου Δικαίου, του Αστικού Κώδικα,  όπου  προβλέπονται  διατάξεις  που  η εφαρμογή τους σημαίνει διαγραφή  χρεών  όπως   π.χ. η διάταξη του  Άρθρου 388 «περί απρόοπτης μεταβολής  συνθηκών» αλλά και άλλες  που η  Δικαιοσύνη  καμώνεται ότι δεν…..γνωρίζει!!
Πολύ θα ήθελα δηλαδή να μου πει έστω και ένας ότι  όταν έπαιρνε κάποιο Δάνειο  το οποίο και είχε εντάξει στον Οικογενειακό του Προυπολογισμό, θα μπορούσε να φανταστεί ότι εντελώς ξαφνικά θα  ξυπνούσε ένα πρωί  και θα έμενε χωρίς δουλειά , χωρίς κάθε είδους εισόδημα, από περικοπές   στο Μισθό η στη Σύνταξή του και με τεράστια και αντισυνταγματικά  φορολογικά και άλλα βάρη και  άλλα πολλά ων ουκ έστι αριθμός;;

Και όμως  οι επιβήτορες της Εξουσίας  με το Εγκληματικό θράσος που τους διακρίνει  συνεχίζουν και εντείνουν  την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού Λαού με κάθε τρόπο και με όλα τα μέσα.
Έχουν δε τόσο πολύ αποθρασυνθεί  που  ξεκίνησαν ήδη  να  πετάνε στο δρόμο σαν τα σκουπίδια και  Ανθρώπους  που έχουν στη διάθεσή τους  μία και μοναδική κατοικία, την Οικογενειακή «Εστία» που κάποτε λέγαμε !

Κυρίες και Κύριοι 300 της σημερινής αλλά και της προηγούμενης  «Βουλής» ένας είναι ο τίτλος που σας αξίζει:

                                                            ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!


Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α.- Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.



Πηγή: https://epamhellas.gr/
Ένα Μεγάλο Έγκλημα!!! Ένα Μεγάλο Έγκλημα!!! Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.