Η «Δουλίτσα» και η…Δουλειά

Του Αντώνη Παπαντωνίου
Στα χρόνια  της Κατοχής που βιώνουμε από το 2010, μία είναι η πρόταση που κυριαρχεί  στον εργασιακό χώρο, κυρίως  των Πολιτών που εργάζονται στον Δημόσιο Τομέα  σε όλους τους  Τομείς .
Η Μαγική φράση…«κάνε την δουλίτσα» σου.
Έτσι λοιπόν με το τεράστιο πρόβλημα της ύφεσης της Οικονομίας που σαν αποτέλεσμα έχει  την εκτόξευση της ανεργίας και την εξαθλίωση της Ζωής  των Πολιτών έχει επιβληθεί  η «άκρα του τάφου σιωπή», με αποτέλεσμα να επιβιώνει ένα  άθλιο Πολιτικό Σύστημα  που έχει σφετερισθεί την Εξουσία και έχει επιβάλει  στην Πατρίδα μας  ένα  «DE FACTO», αρχικά και από τον Αύγουστο του 2015
και «DE JURE» Καθεστώς  ΚΑΤΟΧΗΣ.
Αυτό σημαίνει  ότι πρέπει να αποδέχεσαι με την υποταγή σου, ότι είσαι Δούλος και σου απαγορεύεται  να είσαι Πολίτης, δηλαδή να έχεις Δημόσιο λόγο με δικαίωμα κριτικής  εάν είσαι Δημόσιος Λειτουργός. Σε μάθανε και σου επιβάλανε και εσύ αποδέχτηκες ότι πρέπει να κάνεις τη  «δουλίτσα» σου και να μην αντιδράς για απολύτως τίποτε απ ότι συμβαίνει γύρω σου καθημερινά αποδεχόμενος τα πάντα.
Θα μου πείτε όμως, έλα μωρέ τώρα και τι έγινε;;
Που έχουμε ΚΑΤΟΧΗ;;;
Βλέπεις πουθενά ξένο Στρατό στους δρόμους με όπλα στα χέρια να σε σημαδεύουν;;
Βλέπεις άρματα μάχης να κινούνται στους δρόμους;;
Τι βλέπεις βρέ υπερβολικέ Άνθρωπε-συκοφάντη;;
Απλά κάποιες ξένες δυνάμεις αλλά «Φίλοι» μας φυλάνε τα Σύνορά μας και ένας ολόκληρος Στόλος, αλλά «Φίλοι» μας πάντα μας προστατεύει από βαρκούλες με εισβολείς που αν τολμήσουν να περάσουν τα σύνορά μας θα αντιμετωπιστούν με κανονιοβολισμούς, άσχετα με το ότι αυτοί οι ίδιοι φρόντισαν να τους  ξεριζώσουν απ τον Τόπο τους.
Αλλά θα μου επιτρέψετε να ασχοληθούμε λίγο σοβαρά με την παντελή απουσία των Δημόσιων Λειτουργών  στη Συνταγματική  λειτουργία του Κράτους παρά και σε αντίθεση με τον Όρκο που έδωσαν όταν αναλάμβαναν  καθήκοντα και που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του Δημόσιου Τομέα.
Είναι εξωφρενική αυτή η υποταγή στις εκάστοτε «Κυβερνήσεις» όταν ακόμα και οι ίδιοι οι «Υπουργοί και Βουλευτές» Δημόσια δηλώνουν με εκπληκτικό θράσος ότι έχουμε  ΚΑΤΟΧΗ, (ΖΟΥΡΑΡΙΣ, Δημήτρης ΚΑΜΜΕΝΟΣ, και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Υπουργός Εσωτερικών τότε, το 2012, ότι «ναι  παραβιάσαμε το Σύνταγμα για να το σώσουμε και ότι αυτή η «κυβέρνηση» είναι «Κυβέρνηση επιβολής» και οι Δημόσιοι Λειτουργοί να  γίνονται συνένοχοι στο έγκλημα στηρίζοντας, δηλαδή αποδεχόμενοι την  ΚΑΤΟΧΗ, γιατί κάνουν την «δουλίτσα» τους.
Το πιο πάνω κλίμα  ήρθε λοιπόν να ταράξει μια είδηση ότι  ένας Αρχιλοχίας  του Ελληνικού Στρατού αρνήθηκε να εκτελέσει υπηρεσία φύλαξης σε  «HOT SPOT» ( έτσι λέμε τώρα τα…Άουσβιτς), γιατί είναι έξω από τα καθήκοντα των Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά είναι Αστυνομικά καθήκοντα, δηλώνοντας ότι οι διαταγές αυτές προέρχονται από Προδοτικές και Δωσιλογικές «Κυβερνήσεις».
Η συνέχεια είναι ότι αυτός που είναι, αν δεν κάνω λάθος, ο Μόνος που έκανε τη δουλειά του, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και η υπόθεσή του εκδικάζεται την 16-11-2017 στη Θεσσαλονίκη όπου υπηρετεί, καθώς επίσης και στο Στρατοδικείο όπου έχει οριστεί Δικάσιμος τον Ιούλιο του 2018!
Και εγώ αναρωτιέμαι: Γιατί όλο αυτό;;;
Είπε κάποια ανακρίβεια ή κάτι που δεν ισχύει;;;
Μα η φύλαξη Ανθρώπων είναι υποχρέωση της Αστυνομίας και ότι  είναι «Κυβέρνηση» Προδοτών και Δωσιλόγων είναι πασιφανές γεγονός που δεν απαιτείται, πιστεύω, να επιχειρηματολογήσω  και επικαλούμαι απλώς την αποδοχή από τους πιο πάνω Αξιότιμους Κυρίους οι οποίοι με καλύπτουν πλήρως!
Ο λόγος λοιπόν δεν μπορεί να είναι άλλος από τον εκφοβισμό  όλων  όσων θα τολμούσαν να σκεφτούν να πράξουν κάτι ανάλογο στο μέλλον.
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι καλούνται άπαντες οι δούλοι να συμπεριφέρονται παντοτεινά σαν δούλοι, δηλαδή να κάνουν όλοι απλώς την…«δουλίτσα» τους και όχι την ΔΟΥΛΕΙΑ  τους!!!
Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α.- Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.
Η «Δουλίτσα» και η…Δουλειά Η «Δουλίτσα» και η…Δουλειά Reviewed by Unknown on Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.