Ανακοίνωση

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ! ….....(ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ)

Ενώ η χώρα βυθίζεται όλο και πιο πολύ σε έναν οικονομικό και κοινωνικό Καιάδα και τα σενάρια της ολοκληρωτικής κατάρρευσης συνεχώς πυκνώνουν, η πραγματικότητα στον τομέα της Πρωτογενούς Παραγωγής Τροφίμων είναι ζοφερή και πλέον η χώρα δεν έχει την παραγωγική δυνατότητα κάλυψης των διατροφικών της αναγκών!!!

Η επιθετική στάση όλων των κυβερνήσεων (και ειδικότερα των τελευταίων δωσιλογικών) με πλήθος μέτρων που σκοπό έχουν την οικονομική αφαίμαξη όχι μόνο των αγροτών, αλλά και όλων των πολιτών, οδηγούν στο εξής αποτέλεσμα: Επιβαρύνουν το κόστος της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής, οδηγούν σε μείωση του παραγόμενου  προϊόντος και τελικά αποτρέπουν τους Έλληνες αγρότες από την καλλιέργεια μεγαλύτερων εκτάσεων. Τελικά δηλαδή οδηγούν σε μικρότερη παραγωγή διατροφικών προϊόντων που θα διατεθούν στους Έλληνες Πολίτες!

Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με την κανιβαλιστική πολιτική που ακολουθούν οι δοσίλογοι υπηρέτες των τοκογλυφικών καρτέλ και των υπερεθνικών (και όχι πλέον πολυεθνικών) εταιριών...
είναι μαθηματικά βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην μεγαλύτερη επισιτιστική και ανθρωπιστική κρίση που γνώρισε ποτέ από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!!

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξαναζήσουμε την πείνα του 1941 και μάλιστα με χειρότερο τρόπο, μιας και στην παρούσα κατάσταση ο πληθυσμός είναι συγκεντρωμένος στα μεγάλα αστικά κέντρα και η παραγωγή των βασικών προϊόντων διατροφής έχει μειωθεί.

Δηλαδή αυτοί που πιστεύουν ότι η επαρχία θα μας σώσει στη δύσκολη στιγμή - όπως και τότε - κάνουν μεγάλο λάθος, και να θέλει δεν μπορεί.

Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την ζοφερή αυτή κατάσταση είναι να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας και αυτό θα το πετύχουμε μόνο με  τη συνεργασία όλων μας.

Ο βασικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε μόνοι μας ή σε συνεργασία με κάποιους αγρότες έναν παραγωγικό συνεταιρισμό, που θα ασχοληθεί με την πρωτογενή παραγωγή προϊόντων διατροφής.        
                                     
Δηλαδή να καλλιεργήσουμε εμείς οι ίδιοι για λογαριασμό μας.!!

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε για συνεργασία και αλληλο - υποστήριξη:
1. Όλους τους παραγωγούς – αγρότες που ψάχνουν για οποιασδήποτε μορφής συνεργασία για την καλύτερη ανάπτυξη της παραγωγής.

2. Όλους τους γεωπόνους, γεωτεχνικούς, κτηνιάτρους και ειδικούς επιστήμονες να συνδράμουν με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους στην βελτιστοποίηση της παραγωγής.

3. Όλους τους κατόχους μη εκμεταλλευόμενων αγροτεμαχίων αλλά και οικιών - καταλλειμάτων να καταθέσουν τις προσφορές τους για ενοικίαση, πώληση ή άλλου είδους παραχώρησης (πχ με ανταποδοτικό όφελος).

4. Όλους όσοι μπορούν να διαθέσουν οχήματα, εργαλεία, αγροτικά μηχανήματα ή και άλλου είδους τεχνική βοήθεια.

5. Όλους όσοι έχουν την δυνατότητα να συνδράμουν προς το παρόν μόνο οικονομικά στην προσπάθεια αυτή και να έχουν τα οφέλη του συνεταιρισμού.

6. Όλους όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα από τα παραπάνω, αλλά έχουν τη διάθεση και την θέληση να εργαστούν στην αγροτική παραγωγή.
Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν σε αυτή την κίνηση με οποιοδήποτε τρόπο θεωρούνται συνεταίροι, εξασφαλίζουν τη διατροφική τους επάρκεια στην παρούσα κατάσταση, αλλά και στη περίπτωση απόλυτης εκτροπής στα αστικά κέντρα, έχουν τη δυνατότητα να επιβιώσουν στα αγροκτήματά μας.

Όλες οι προσφορές είναι εξαιρετικά σημαντικές και δείχνουν ότι η κοινωνία μας είναι σε εγρήγορση και όχι σε κατάσταση ύπνωσης όπως την θέλουν!
Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του Ε.ΠΑ.Μ. - καθώς και οποιοδήποτε υπεύθυνο πολίτη αυτής της χώρας - να ενημερωθούν, να ενημερώσουν και δραστηριοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν προς αυτή την κατεύθυνση.

Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή και διευκρινίστε με ποιόν ή ποιους τρόπους μπορείτε να συνεργασθείτε στο: e-mail: veluxiotisar@gmail.com   

Για πληροφορίες και επιπλέον εξηγήσεις παρακολουθήστε τις εκπομπές της Διατροφικής επάρκειας στο www.xorisfm.gr  

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ
12 Οκτωβρίου 2012
Ανακοίνωση Ανακοίνωση Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.