Φτάνει πια η παθητικότητα απέναντι στο δικτάτορα Ερντογάν και στους ομοίους του.

του Δημήτρη Κυπριώτη

Ο Ερντογάν ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους και προκλητικότητας, έθεσε ο άθλιος θέμα νομι-μότητας χρήσης της σημαίας της Κύπρου και μίλησε για «το αίμα των Τούρκων ηρώων στο νησί», θέλοντας να εξισώσει με τον τρόπο αυτό το θύμα με τον θύτη. Για τέτοια αθλιότητα μιλάμε!

Από κοντά και ο άλλος της παρέας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιν-τσάρογλου, για να μην υπάρχει αμφιβολία για τα πιστεύω όλου του πολιτικού φάσματος της Τουρκίας, μίλησε για την παράνομη κατάληψη 18 βραχονησίδων από την Ελλάδα, που θα πρέπει να τις πάρουν πίσω!

Να όμως και το τσιράκι των προηγούμενων ο Ράμα, που για μια ακόμη φορά μίλησε για την αποκατάστασή των συνεργατών των Ναζί τους Τσάμηδες!

Και για να μην υπάρχει αμφιβολία ότι οι Τούρκοι δεν μένουν στα λόγια, σήμερα με τη NAVATEX 769/16 δέσμευσαν όλη την περιοχή που περικλείει το Καστελόριζο με την δικαιολογία ότι διενεργούν υποθαλάσσιες δραστηριότητες.

Πως απαντάει σε αυτά η Ελληνική κυβέρνηση; Μήπως άκουσε κανείς τίποτα; Μήπως έγιναν...
κάποιες ελάχιστες ενέργειες ή έστω δηλώσεις; Τίποτα απολύτως. Κάνει ως συνήθως ότι δεν ακούει ούτε βλέπει.

Όμως ο δικτάτορας βλέποντας την ανοχή της Δύσης, μιας και αποτελεί το χαϊδεμένο της παιδί, απλά περιμένει την ευκαιρία να δημιουργήσει κάτι το τετελεσμένο. Ο τόπος έχει βρεθεί, είναι το τρίγωνο των Οινουσών, η μαζική «μετεγκατάσταση» των μεταναστών ετοιμάζεται και είναι η καλλίτερη αφορμή για να επιδείξει τις ικανότητές του το Τουρκικό ΠΝ στη διάσωση και στα θαλάσσια σύνορά μας.

Καιρός είναι η κυβέρνηση να αφήσει την παθητικότητα, πιστεύοντας ότι έτσι θα κατευνάσει τις ορέξεις των Τούρκων. Τώρα αμέσως να ακυρωθεί το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Τουρκία. Δεν έχει καμία δουλειά να συζητήσει με τον δικτάτορα.

Ας δείξουμε επιτέλους λίγη αξιοπρέπεια.


Φτάνει πια η παθητικότητα απέναντι στο δικτάτορα Ερντογάν και στους ομοίους του. Φτάνει πια η παθητικότητα απέναντι στο δικτάτορα Ερντογάν και στους ομοίους του. Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.