Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω!

του Δημήτρη Καζάκη

Ο Τσίπρας σε τριμερή με Ολάντ και Μέρκελ. Ο Γιούνγκερ διαμηνύει ότι του κρατά μούτρα. Με το χθεσινό τρισέλιδο υπόμνημά της η κυβέρνηση έκανε ένα βήμα πιο κοντά στις απαιτήσεις των δανειστών, διαμηνύουν οι Βρυξέλλες. Αλλά η απόσταση δεν έχει ακόμη καλυφθεί για να υπάρξει συμφωνία.

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση, για να δώσει δείγμα γραφής στους δανειστές, ενεργοποιεί το ΚΕΑΟ έτσι ώστε να υποθηκευθούν τα σπίτια και ακίνητα όσων χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία. Στα ίδια ταμεία που η ίδια λεηλάτησε τα ταμειακά διαθέσιμα. Κι επειδή οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν την διέξοδο του άρθρου 99, στόχος αυτής της κίνησης είναι να εξοντωθούν τελειωτικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι. Ότι ξεκίνησαν οι προηγούμενοι, το τελειώνουν οι τωρινοί κυβερνώντες.

Στις Βρυξέλλες ανακοινώθηκε με ευχαρίστηση ότι επήλθε συμφωνία κυβέρνησης και ...
δανειστών για αύξηση του ΦΠΑ. Η αύξηση αυτή θα επιβληθεί κατά μεσοίς της καλοκαιρινής περιόδου, ώστε να εξοντωθεί ολοκληρωτικά η μόνη δραστηριότητα της ελληνικής οικονομίας αποφέρει ακόμη ένα πενιχρό εισόδημα.

Με την ελληνική οικονομία σε κατάσταση ολοκληρωτικού στραγγαλισμού, θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο οι "διαπραγματεύσεις" για το νέο πακέτο "διάσωσης". Χρειάζεται να είσαι μάντης για να προβλέψεις το τι θα επακολουθήσει;

Τελικά όλοι αυτοί που μας έλεγαν περιμένετε, σε τι βοήθησαν; Τώρα μας λένε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο. Να δείτε ότι θα αποδειχθούν χειρότεροι από τον Άδωνη στην υπεράσπιση του μνημονίου και του ξεπουλήματος με αριστερό πρόσημο.

Μόνη λύση γενική παύση πληρωμών προς το τρισάθλιο αυτό κράτος που έχει μεταβληθεί σε βιτρίνα των δανειστών. Δεν πληρώνουμε σε κανέναν από δαύτους, τίποτε. Η επιβίωση η δική μας και των δικών μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τοκογλύφο, ή κυβερνητικό του υπάλληλο. Δεν πληρώνουμε τίποτε.

Πρέπει να πέσει αυτή η άθλια κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατό για να τελειώσουμε οριστικά με τα μνημόνια και τους τοκογλύφους. Για να ανοίξει ο δρόμος μιας νέας διακυβέρνησης υπέρ του λαού με ανατροπή της σημερινής κατοχής από τους δανειστές.


Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω! Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.