Ανακοίνωση: Οι αποφάσεις της 4ης τακτικής Συνόδου του Ε.Σ.Σ. του Ε.Πα.Μ. (Ιούνιος 2014)

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  4ου  Ε.Σ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΑΜ

  1. Το  τρίτο συνέδριο του μετώπου προσδιορίστηκε για το δεύτερο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου. Θα προηγηθεί συνεδριαση του ΕΣΣ στις αρχές Ιουλίου που θα καταρτίσει την έκθεση δράσης του ΕΣΣ, θα προσδιορίσει τις ακριβείς ημερομηνίες και τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου καθώς και το μέτρο εκπροσώπησης των πυρήνων. Το συνέδριο θα είναι και καταστατικό. Ο προσυνεδριακός διάλογος αρχίζει άμεσα αμέσως μετά τη παρούσα σύγκλιση του ΕΣΣ.
  2. Εγκρίθηκε η δημιουργία WEB RADIO-TV
  3. Εγκρίθηκε η δημιουργία εκδοτικού οίκου με κύριο σκοπό την έκδοση εφημερίδας.
  4. Αποφασίσθηκε η προτροπή των πυρήνων στην κατευθυνση της σύστασης ενώσεων καταναλωών για την προστασία δικαιωμάτων και αγαθών
  5. Αποφασίσθηκε η δημιουργία διεθνούς επιτροπής προσωπικοτήτων με στόχο την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης της εκμετάλλευσης των αρχαιολογικών χώρων. Να προταθεί στον Πέδρο Ολάγια να αναλάβει τη συγκρότηση της επιτροπής.
  6. Το Μέτωπο πρέπει να αναδείξει σε ένα από τα πιο σημαντικά θέματα την αντίσταση στο ξεπούλημα των παραλιών.
  7. Να επανενεργοποιηθεί το ζήτημα της ενημέρωσης της βάσης μελών με τις ειδικότητες των μελών μας. Το ανέλαβε ο σ. Ν.Κεκκές.
  8. Να γίνει προσπάθεια δημιουργίας 5 ομάδων αντίστοιχων με τα 5 προτάγματα του μετώπου που θα τα αναλύσουν σε βάθος. Σκοπός είναι η σπουδή καθενός απ΄αυτά με στόχο να καταλήξουν στη σύνταξη εγχειριδίου και μέσα από αυτή τη διαδικασία να προκύψουν πολλοί συναγωνιστές ικανοί για την ενιαία και επαρκή προβολή των προταγμάτων μας. Το ανέλαβε ο σ. Ιορδάνης Σινιόσογλου.
  9. Να διερευνηθεί η οικονομική δυνατότητα του μετώπου να διατηρήσει τα γραφεία της Θησέως.Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα να προσανατολιστούμε έγκαιρα στη μεταφορά των γραφείων μας.
  10. Το ΕΣΣ
α.  Καταδικάζει ως αντικαταστατική (α. 28 ) την ενέργεια του πυρήνα Λουτρακίου να στείλει μέηλ σε όλους τους πυρήνες.
β.  Προτρέπει τον πυρήνα να δει ποιοί ευθύνονται γι αυτή την αντικαταστατική ενέργεια, να συζητήσει το θέμα και να πάρει μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί.
γ. Οι εκτιμήσεις του πυρήνα Λουτρακίου για τις εκλογές να αναρτηθούν άμεσα στον προσυνεδριακό διάλογο.
Ο συντονιστής του οργανωτικού γραφείου αναλαμβάνει να επισκεφθεί τον πυρήνα και να συζητήσει με τους συναγωνιστές την απόφαση του ΕΣΣ.
                                                                                         
Αθήνα  15/6/14
Το προεδρείο του 4ου Ε.Σ.Σ.


Ανακοίνωση: Οι αποφάσεις της 4ης τακτικής Συνόδου του Ε.Σ.Σ. του Ε.Πα.Μ. (Ιούνιος 2014) Ανακοίνωση: Οι αποφάσεις της 4ης τακτικής Συνόδου του Ε.Σ.Σ. του Ε.Πα.Μ. (Ιούνιος 2014) Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Ιουνίου 19, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.