Το Ε.Πα.Μ. για τις εξελίξεις στην Ε.Ρ.Τ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μια νέα μαύρη σελίδα προστέθηκε σήμερα στην ιστορία της Δημοκρατίας στον τόπο μας.

Η ληστοσυμμορία των Σαμαρά-Βενιζέλου παρακολουθούσε και διαπίστωνε κάθε ημέρα που περνούσε, ότι το φρόνημα των εργαζομένων της ΕΡΤ παρέμενε υψηλό. Πέντε ολόκληρους μήνες μετά το «μαύρο» στις οθόνες, η ΕΡΤ επέμενε να εκπέμπει και να προσφέρει στον ελληνικό λαό την εναλλακτική πληροφόρηση που χρειάζονταν απέναντι στα χουντοκάναλα των εργολάβων νταβατζήδων της σημερινής παρακυβέρνησης. Έτσι τα ντόπια καρακόλια της τρόικας αποφάσισαν την δια της βίας εκκένωση του ραδιομεγάρου, μόλις δύο μέρες μετά το δώρο στους ιδιώτες καναλάρχες, με τη δωρεάν παραχώρηση των νέων ψηφιακών αδειών, προσπαθώντας ταυτόχρονα να στρέψουν αλλού την προσοχή από τα νέα σκληρά μέτρα που η τρόικα εντέλει να εφαρμοστούν άμεσα.

Νύχτα, 4:30’ το πρωί εισέβαλαν οι πραιτωριανοί σφραγίζοντας, με τον μόνο τρόπο που αυτοί ξέρουν, την ελεύθερη ενημέρωση του ελληνικού λαού, δηλαδή με τη βία και τις χειροπέδες!

Οι χειροπέδες που σφράγισαν την είσοδο της ΕΡΤ αποτελεί πλέον το επίσημο σύμβολο του καθεστώτος. Ενός καθεστώτος που σταδιακά και εντέχνως, αφαίρεσε κάθε θεμελιώδη δημοκρατική πρακτική από τη διακυβέρνηση της χώρας, μετέτρεψε το Σύνταγμα και το Κοινοβούλιο σε "άδειο ρούχο", καταπατά βάναυσα κάθε συλλογικό, αλλά και ατομικό δικαίωμα των πολιτών, εκποιεί τη δημόσια ενώ υφαρπάζει με δόλιο τρόπο την ιδιωτική περιουσία, διαλύει ό,τι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος και οδηγεί τους εργαζόμενους στα σύγχρονα κρεματόρια των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, ανδραποδίζοντας την κοινωνία.

Οι αγωνιζόμενοι απολυμένοι της ΕΡΤ δεν έχασαν το κουράγιο τους, δεν έγιναν ριψάσπιδες, παρά την εγκατάλειψη από τις συνδικαλιστικές και τις κομματικές ηγεσίες. Συνέχισαν τον αγώνα. Δεν παραδόθηκαν. Ανάγκασαν την τροϊκανή χούντα των δωσιλόγων να χρησιμοποιήσει τη βία της παράνομης εξουσίας της, αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά το απεχθές πρόσωπό της.

Η πρόταση μομφής από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αρκεί, αν δεν δώσει κιόλας την ευκαιρία στο καθεστώς να ανασυνταχθεί παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από το «Κοινοβούλιο», από αυτό το Κοινοβούλιο της ντροπής και της «νομιμοποίησης» της συνταγματικής εκτροπής.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μικροεπαγγελματίες, τους αγρότες, όλον τον λαό στη πιο πλατιά δημοκρατική και πατριωτική συσπείρωση για την ανατροπή του καθεστώτος ξένης κατοχής.

Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης απόφασης.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Αθήνα 7 Νοέμβρη 2013
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.


Το Ε.Πα.Μ. για τις εξελίξεις στην Ε.Ρ.Τ. Το Ε.Πα.Μ. για τις εξελίξεις στην Ε.Ρ.Τ. Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.