«Η 5H ΔΙΑΔΙΚΤYΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/3/2013»

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ" ΣΤΟ FACEBOOK. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ, ΜΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. (www.facebook.com/groups/symmoriadraxmis/)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ Κ.Κ (ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΒΔΙΩΤΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΙΤΙΚΑΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΑΚΗΣ)

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΗΔΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤ, ΣΕ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ (ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΤΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ "ΠΑΡΟΝΤΕΣ" ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
« ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΡΩΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ ή 6 ΜΗΝΩΝ) ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ;»


«Η 5H ΔΙΑΔΙΚΤYΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/3/2013» «Η 5H ΔΙΑΔΙΚΤYΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/3/2013» Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Μαρτίου 24, 2013 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Ο άκομψος αφελής τρόπος
    της ανακοίνωσης της απόφασης του Eurogroup .
    To "NAI" του κ. Αναστασιάδη
    το οποίο έγινε "ΟΧΙ" ,
    μέσα σε μία ημέρα .
    Η συσσώρευση και ο επαναπατρισμός του Χρυσού από κάποια Κρατη .
    Και το κραυγαλέο "Bank run"
    που μόνο αφελής πρέπει να είσαι
    για να μην κάνεις ανάληψη τα χρήματά σου
    από οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ευρώπη ...
    Πόσα ποσοστά δίνετε σε μία Ατακτη Χρεοκοπία ,
    όχι της Κύπρου , της Ελλάδας , κλπ . ,
    αλλά ολόκληρης της Ευρωπαικής Ενωσης ....
    και τι Νομικό καθεστώς επικρατεί σ' αυτή την περίπτωση , με τα χρήματα που είναι έξω από το Σύστημα (εκτός Τραπεζών) ??(δηλ. το να γυρίσουν όλα μαζί τα Κράτη μέλη στο Εθνικό τους Νόμισμα και όχι μεμονωμένα μία Χώρα )
    β) πως επιμερίζεται η ευθύνη Νομικά στα Κράτη Μέλη , έναντι των Ευρώ που κατέχουν Ρωσία και Κίνα ??


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.