Η κατάρρευση θα είναι ολική

του Γιάννη Μακριδάκη

Με ξεκάθαρες πλέον χουντικές μεθόδους κυβερνά το γελοίο τρίο και εκπληρώνει τις διαταγές των αφεντικών του.

Οδηγεί την Ιστορία στο να γράψει μια και μόνη φράση για τους μοναδικούς δύο αιώνες ζωής του νεοελληνικού κράτους: Οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Ελλάδα από την Οθωμανική αυτοκρατορία για να την ξεπουλήσουν.

Η κυβερνώσα αριστερά με αρχιτσαρλατάνο τον Κουβέλη είναι ό,τι πιο σιχαμερό έχει να επιδείξει η νεοελληνική ιστορία. Μαζί με το σιαμαίο έκτρωμα του Μιχαλολιάκου αβαντάρουν τους υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων και οδηγούν την σύγχρονη Ελλάδα στο τέλος της. Οι μεν...
ως κράτος και οι δε ως κοινωνία. Και, έχω ξαναγράψει, πως η εκπορνευμένη συνείδηση είναι τρισχειρότερη από την βλακεία. Ο καλοντυμένος “πολιτισμένος” εκδορέας της αξιοπρέπειας είναι πιο κατάπτυστος από τον νταβατζή.

Ακόμα έχουμε κάμποσο δρόμο μπροστά μας, δεν τελειώσαμε, όσο κι αν φαίνεται εμφανές αυτό. Έχουμε ακόμη την τελευταία περίοδο, την τελευταία πράξη του νεοελληνικού δράματος, στην οποία μάλλον θα εισέλθουμε αργά ή γρήγορα και δεν είναι άλλη από την διακυβέρνηση Σύριζα. Εκεί θα σκάσει η βόμβα που με τόση μεθοδικότητα κατασκευάζουν σήμερα οι χουντικοί εταίροι της εσωτερικής τρόικας, λαμβάνοντας καθημερινά οδηγίες από την εκρηκτική συνταγή της διεθνούς.

Διότι βεβαίως κανένας σύριζα και κανένας Τσίπρας δεν θα μπορέσει, ίσως και δεν θα θέλει, να ξανακάνει την Ελλάδα αυτόνομο κράτος, να φέρει την νομιμότητα στην διοίκηση, να  εισαγάγει για πρώτη φορά την αξιοπρέπεια στην πολιτική, να διαμορφώσει πολίτες και όχι πελάτες. Είναι πολύ λίγος ο κάθε Σύριζα για να μπορέσει να ανατρέψει το καθεστώς που ταχύτατα εγκαθιστούν οι φασίστες της κυβερνώσας αριστεράς σε συνεργασία με τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τους ναζί πολύτιμους συνεργάτες τους. Είναι πολύ λίγος για να μπορέσει να απασφαλίσει την βόμβα που θα παραλάβει και να φροντίσει να μην του σκάσει στα χέρια. Είναι πολύ λίγος διότι βρίθει κομματικών στελεχών που πιο πολύ μοιάζουν με πασόκους αναξιοπρεπείς πελατολάγνους πολιτικούς του παρελθόντος παρά με αριστερούς του μέλλοντος και είναι πολύ λίγος διότι ανέρχεται εκλογικά με την δύναμη της ψήφου όσων καλλιέργησαν και συντήρησαν αυτούς που τώρα φτύνουν.

Πριν κλείσουν δυο αιώνες νεοελληνικού κράτους έρχεται ολοταχώς η παταγώδης και αιματηρή κατάρρευσή του και η μετατροπή του σε Νεοελληνική αποικία του Αρχιπελάγους. Με Δήμιους αντί αντί για Δήμους.
Η κατάρρευση θα είναι ολική Η κατάρρευση θα είναι ολική Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.