Κάλεσμα του Ε.Πα.Μ.


ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΟΖ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 24-9-2012, 4 μ.μ. – ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΑΓΑΛΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Οι χειρότερες μνήμες των δεινών της αποικιοκρατίας ζωντανεύουν σήμερα στην χώρα μας. Ανάμεσα στα σχέδια της τρόϊκας, του ΔΝΤ και των ντόπιων δωσίλογων εντάσσεται και η διαχείριση ολόκληρων περιοχών της χώρας με μορφή Ανώνυμης Εταιρείας.

Για τον σκοπό αυτόν «ειδικοί οικονομικοί σύμβουλοι» περιδιαβαίνουν την χώρα υπό την εποπτεία του Γερμανού «ύπατου» Χορστ Ράϊχενμπαχ και με τις ευλογίες του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, του Σόϊμπλε και του Όλι Ρεν για να οδηγήσουν τις τοπικές κοινωνίες στην αποδοχή των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ), να επιτύχουν δηλαδή την «κινεζοποίηση» ολόκληρων περιοχών της χώρας. Γι’ αυτό τον λόγο έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα το αποκαλούμενο «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης» σε Συμπόσιο που γίνεται στην Τράπεζα της Ελλάδος (είσοδος από Εδουάρδου Λω και Σταδίου) να παρουσιάσει ως «μοντέλο ανάπτυξης» της ΕΟΖ-Θράκης, ενώ πρόκειται για ένα επενδυτικό σχέδιο χωρίς κανένα όφελος για τον λαό και την χώρα μας.

Οι ΕΟΖ είναι οι «μαύρες τρύπες» της παγκόσμιας οικονομίας, επιβάλλουν προνομιακές φορολογικές/δασμολογικές ρυθμίσεις και ισοδυναμούν με δουλοκρατικό εργασιακό καθεστώς.

Στις περιοχές του κόσμου όπου υπάρχουν ήδη λειτουργούν με όρους πλήρους αδιαφάνειας και ανομίας, οδηγώντας στην εγκληματικότητα και το λαθρεμπόριο κάθε είδους, στην υπονόμευση κάθε εθνικού δικαίου.

Ειδικά με την ΕΟΖ της Θράκης, ολόκληρη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μεταβάλλεται σε γερμανοτουρκικό προτεκτοράτο, αφού εμπλέκεται άμεσα η Τουρκία και εγκαθίσταται καθεστώς υπερ-εκμεταλλευτικής ασυλίας για Γερμανούς και Τούρκους «επενδυτές».

Όλα αυτά θα οδηγήσουν στην εξόντωση του λιανικού εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε τοπική κλίμακα και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΙΚΙΑ – ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤ, ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)
Κάλεσμα του Ε.Πα.Μ. Κάλεσμα του Ε.Πα.Μ. Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.